Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

okt
31

Zeeland organiseert informatiebijeenkomst over nieuwe Europese Programma's

Op 28 november aanstaande organiseert de provincie Zeeland een informatiebijeenkomst over de verschillende nieuwe Europese Programma's voor de periode 2014-2020. Zowel POP3 / Programma Platteland, als OP-Zuid, Interreg V A (Vlaanderen-Nederland en Twee Zeeën), Interreg B en C en Horizon 2020 / Life zullen aan bod komen. Daarnaast wordt meer informatie verstrekt over de Europese Commissie en het Huis der Nederlandse Provinciën.

De bijeenkomst vindt plaats in het Hotel Van der Valk in Middelburg, van 13.45 tot 17.30 uur en is bedoeld voor vertegenwoordigers van gemeenten, bedrijfsleven, kennisinstellingen en branche-organisaties in de regio.

Het geheel bestaat grotendeels uit workshops over de verschillende programma's, waarbij algemene informatie over de thema's en investeringsprioriteiten van de diverse programma's worden verstrekt. Daarnaast wordt toegelicht, hoe aanvraagprocedures in hun werk gaan en welke begeleiding aanvragers hierbij van de programmamanagers kunnen verwachten.

Achtereenvolgens kan aan twee workshops over twee Europese programma's worden deelgenomen. Het aantal deelnemers per workshop is beperkt. Toewijzing van deelname vindt plaats op basis van volgorde van binnenkomst van de aanmeldingen.

Aanmelden is mogelijk tot en met 18 november. Zie voor meer informatie de Uitnodiging en de Aanmelding en het programma.

Terug naar overzicht