Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

mei
31

Stadsregio Arnhem Nijmegen opent prijsvraag bundeling goederenvervoer

De Stadsregio Arnhem Nijmegen nodigt marktpartijen uit om met goede voorstellen te komen voor verdere bundeling van goederenstromen. Geïnteresseerde partijen kunnen zich met ingang van 31 mei inschrijven voor deze Europese Prijsvraag. De indieningstermijn sluit op 16 augustus. 

De prijsvraag is bedoeld om het regionale en lokale goederenvervoer efficiënter, schoner en betrouwbaarder te maken, zodanig dat dit leidt tot 10 tot 20% minder regionaal gebonden vrachtverkeer tijdens de spits. Dat kan onder meer door slimme bundeling van goederenstromen. De maximale bijdrage per voorstel bedraagt € 125.000. Naar verwachting kunnen vier tot acht voorstellen worden gehonoreerd. Er is ook ruimte voor kleinere ‘inzendingen’. Het totale budget voor de aanbesteding bedraagt € 500.000.

De leidraad voor de aanbesteding en aanverwante documenten zijn te raadplegen via Aanbestedingskalender.nl. Inschrijvingen worden in de eerste helft september door een onafhankelijke jury beoordeeld. De gunning vindt naar verwachting medio oktober plaats.
 

Terug naar overzicht