Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

okt
30

NWO EW organiseert Meet the Demo op ICT.OPEN 2015

NWO Exacte Wetenschappen organiseert tijdens ICT.OPEN 2015 Meet the Demo. ICT onderzoekers kunnen tijdens dit event demo’s presenteren aan het MKB. Doel hiervan is om MKB’ers op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met voor hun interessant ICT onderzoek. De demo's kunnen tot en met 15 december 2014 worden ingestuurd. ICT.OPEN 2015 ‘A Connected World’ zal volgend jaar plaatsvinden op 24 en 25 maart bij De Flint in Amersfoort.

De nadruk zal liggen op Cyber Security op 24 maart, en Big Data op 25 maart, maar demo’s op een ander gebied zijn ook welkom. Er kunnen ongeveer tien demo’s per dag gepresenteerd worden. Alle demo’s
kunnen worden ingediend via mkbmatchmaking@nwo.nl.

ICT.OPEN is de bijeenkomst voor wetenschappelijke onderzoekers en geïnteresseerden vanuit industrie die zich bezighouden met of belangstelling hebben voor ICT-onderzoek. Prof. dr. ir. Bram Nauta, hoogleraar elektrotechniek van Universiteit Twente, zal één van de keynote sprekers zijn op ICT.OPEN 2015. Onlangs ontving hij de titel Simon Stevin Meester 2014 van Technologiestichting STW.

Voor registratie en meer informatie klik hier.

Terug naar overzicht