Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

okt
30

Informatiebijeenkomst NWO Geesteswetenschappen over nieuwe calls Kiem en Alfa Meerwaarde

NWO Geesteswetenschappen organiseert 28 november 2013 een informatiebijeenkomst in Den Haag over twee nieuwe financieringsmogelijkheden voor geesteswetenschappelijke onderzoekers: Alfa Meerwaarde en Creatieve industrie - KIEM. Vanaf 1 januari 2014 is het mogelijk om aanvragen in te dienen voor beide programma's, waarin de samenwerking tussen kennisinstellingen en bedrijven centraal zal staan.

De call Alfa Meerwaarde is gericht op onderzoekers binnen de geesteswetenschappen die een samenwerkingsverband willen opzetten met publieke en/of private partners of een al bestaande samenwerking willen versterken.
De call Creatieve industrie - KIEM staat open voor alle innovatienetwerken binnen de Topsector Creatieve Industrie. De call is bedoeld voor samenwerkingsprojecten van een of meer kennisinstellingen met een midden- of kleinbedrijf. Onderzoeksvoorstellen zullen moeten aansluiten op de agenda voor de creatieve industrie.

De calls zullen vóór 28 november online staan op de website van NWO, om zo gericht informatie te verzamelen en vragen te stellen.

Terug naar overzicht