Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

sep
30

CLICKNL organiseert bijeenkomst over internationalisering

Op 27 november 2014 organiseert CLICKNL haar derde jaarevenement. Het centraal thema van de bijeenkomst is Internationalisering. Het programma wordt samen met European Creative Industrie Alliance (ECIA) opgesteld en ingevuld. Locatie is de Bazel, aan de Vijzelstraat in Amsterdam. Deelname aan de bijeenkomst is gratis.

Het geheel start om 13.30 uur. Op het programma staan onder meer een lezing over 'Een internationale- toekomstvisie en gezamenlijke ambitie door het Stimuleringsfonds, HNI, NWO en topteam creatieve industrie/bestuur CLICKNL'. De bijeenkomst zal worden afgesloten met een inspiratie- en informatiemarkt. Aanmelden is mogelijk via deze link.

CLICKNL brengt mensen en middelen bij elkaar vanuit de gedeelde ambitie, om de Nederlandse creatieve industrie tot internationale koploper te maken. ECIA is een 3-jarig, door de Europese Commissie (DG Enterprise) ondersteund, initiatief dat beleidsmakers en experts in de creatieve industrie uit 28 partnerorganisaties en 12 landen bij elkaar brengt.

Terug naar overzicht