Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

aug
30

SCI-oproep voor de professionalisering van creatieve instellingen

Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie (SCI) heeft de Open Oproep Professionalisering Instellingen gepubliceerd.

Met de oproep stelt het fonds instellingen op het gebied van architectuur, vormgeving en digitale cultuur in de gelegenheid om zich verder te ontwikkelen en te vernieuwen als instelling.

Instellingen die actief zijn binnen de creatieve industrie kunnen voorstellen indienen gericht op het ontwikkelen van een langetermijnstrategie voor duurzame professionalisering van hun organisatie. Hierbij kan worden gedacht aan één of meerdere van de volgende focuspunten:

  • het definiëren van een duurzaam organisatie- en financieringsmodel (inclusief fair practice) op basis van een scherpe toekomstvisie;
  • het ontwikkelen van een communicatie- en presentatiestrategie met oog voor diversiteit en inclusie;
  • het vernieuwen van het programma en onderzoeken van nieuwe werkvormen;
  • het opzetten van nieuwe (internationale) samenwerkingen en cross-overs.


De maximumbijdrage bedraagt € 12.500. Er kan niet worden aangevraagd voor reguliere bedrijfskosten en voor reguliere publieksactiviteiten of projecten die niet bijdragen aan de langetermijnstrategie.

Aanvragen kunnen tot en met 13 november 2019 worden ingediend via de online aanvraagomgeving van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie. Het fonds beoogt in totaal tien projecten te ondersteunen.

Kijk voor meer informatie op: https://stimuleringsfonds.nl/nl/actueel/nieuws/open_oproep_professionalisering_instellingen/

Terug naar overzicht