Nieuws

aug
30

Inschrijving voor de Koning Willem I Prijs en de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap start 1 september

Tot en met 31 december 2013 kunnen bedrijven zich aanmelden voor deelname aan de tweejaarlijkse verkiezing van de Koning Willem I Prijs en de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap. De prijzen worden in mei 2014 uitgereikt.

Met de Koning Willem I Prijs wordt creatief en innovatief ondernemerschap gestimuleerd. Zowel het MKB als grote ondernemingen komen in aanmerking voor deze prestigieuze ondernemersprijs. De prijs wordt uitgereikt aan twee ondernemingen die door vier regionale selectiecommissies en het bestuur van de stichting op de pijlers Durf, Daadkracht, Duurzaamheid, Doorzettingsvermogen en Innovatie worden beoordeeld.

De Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap is de opvolger van het Ei van Columbus. De Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap beloont duurzame innovaties van kleine of grote organisaties. Er zijn prijzen in vier categorieën:
• duurzaam management;
• duurzaam product of dienst;
• duurzaam produceren;
• duurzame internationale samenwerking.

Terug naar overzicht