Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

jul
30

ZonMw-oproep binnen programma Goed Gebruik Hulpmiddelenzorg

ZonMw heeft binnen het programma Goed Gebruik Hulpmiddelenzorg een nieuwe oproep gepubliceerd. Het betreft de oproep ‘Stimuleringssubsidies - Ronde 3’.

Met het programma Goed Gebruik Hulpmiddelenzorg stimuleert ZonMw onderzoek naar de effectiviteit en kosteneffectiviteit van de integrale hulpmiddelenzorg om zo bij te dragen aan kwaliteitsverbetering en doelmatigheid. Het programma heeft twee belangrijke doelen binnen de hulpmiddelenzorg: het stimuleren van samenwerking én het versterken van de onderzoeksinfrastructuur.

De stimuleringssubsidies die ZonMw binnen de nu gepubliceerde oproep beschikbaar stelt, zijn bedoeld om het hulpmiddelenveld te stimuleren en te motiveren om samen te werken aan het formuleren van onderzoeksvragen en het schrijven van aanvragen. In totaal is er voor deze ronde een budget van € 160.000 beschikbaar.

De oproep is bedoeld voor wie graag onderzoek naar de hulpmiddelenzorg wil gaan doen, maar daarvoor nog geen concrete plannen en samenwerkingspartners heeft. Subsidie wordt verleend voor activiteiten ter voorbereiding op het schrijven van de subsidieaanvraag en/of het versterken van de onderzoeksinfrastructuur op het gebied van de hulpmiddelenzorg.

Per project kan maximaal € 10.000 worden aangevraagd.

Aanvragen kunnen tot en met 29 september 2020, 14.00 uur worden ingediend via ProjectNet, het elektronisch indiensysteem van ZonMw.

Voor meer informatie zie: https://www.zonmw.nl/nl/subsidies/openstaande-subsidieoproepen/detail/item/goed-gebruik-hulpmiddelenzorg-thuis-stimuleringssubsidies-ronde-3/

Terug naar overzicht