Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

mrt
30

Presentaties voorlichtingsbijeenkomsten OPZuid beschikbaar via website

Stimulus Programmamanagement heeft de afgelopen maand vier voorlichtingsbijeenkomsten voor potentiele aanvragers georganiseerd in Terneuzen, Eindhoven, Breda en Geleen. Naast een toelichting op het nieuwe programma voor de periode 2014-2020 is ingegaan op thema’s als Projectvoorbereiding, EFRO-webportal en Projectuitvoering.

Via deze link vindt u de presentaties. Ook is naar aanleiding van vragen die tijdens de bijeenkomsten zijn gesteld, de lijst van FAQ’s bijgewerkt.

Het Europees Innovatieprogramma Zuid-Nederland (OP ZUID) is een gezamenlijk subsidieprogramma van de provincies Limburg, Noord-Brabant en Zeeland voor activiteiten die medegefinancierd worden uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO). Projectaanvragen kunnen vanaf 1 april 2015 worden ingediend. Er kunnen aanvragen worden ingediend voor activiteiten, gericht op Versterking innovatiesysteem of gericht op het Valorisatievermogen van MKB-ondernemingen. Voor ieder onderdeel is een budget van € 10 miljoen beschikbaar. De maximale bijdrage is respectievelijk 35% en 25% (tot maximaal € 200.000) van de subsidiabele kosten.

Terug naar overzicht