Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

okt
29

Oproep voorlichtingsmaatregelen op het gebied van het Gemeenschappelijk Landbouwbeleid voor 2015 geopend

De Europese Commissie heeft de oproep 'Steun voor voorlichtingsmaatregelen op het gebied van het gemeenschappelijk landbouwbeleid voor 2015' gepubliceerd. De oproep staat open voor projecten die worden uitgevoerd tussen 1 mei 2015 en 30 april 2016. In totaal is er € 3 miljoen beschikbaar. De maximale bijdrage is 50%. De subsidie (inclusief een forfaitair bedrag van 7% voor indirecte kosten) bedraagt € 75.000 tot € 300.000. Aanvragen kunnen worden ingediend tot en met 5 januari 2015.

De regeling heeft tot doel voorlichtingsmaatregelen op het gebied van gemeenschappelijk landbouwbeleid te ondersteunen in Europese lidstaten. Er kan subsidie verleend worden voor twee types geïntegreerde openbare communicatiemaatregelen, namelijk op nationaal niveau (maatregelen met een louter regionale impact zijn niet subsidiabel), en op Europees niveau (met resultaten in meerdere lidstaten).

De voorlichtingsmaatregelen kunnen bestaan uit zeer uiteenlopende onderdelen, zoals een eenvoudige conferentie tot een omvattende voorlichtingscampagne met verschillende voorlichtingsactiviteiten. Denk aan conferenties, audiovisuele producties distributies, en mobiele tentoonstellingen.

Terug naar overzicht