Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

okt
29

Fonds voor Cultuurparticipatie lanceert online aanvraagomgeving

Het Fonds voor Cultuurparticipatie lanceert een online aanvraagomgeving en forum voor bijzondere kunstprojecten in de vrije tijd. Het betreft hier een pilot. Belangstellenden worden uitgenodigd om ideeën en tips uit te wisselen. Het platform heeft als titel 'Jij maakt het mee'.

Met deze pilot wil het Fonds onderzoeken op welke manieren het publiek op een interactieve manier bij onze aanvraagprocedure kan worden betrokken. Op de site kunnen belangstellenden informatie krijgen over het indienen van een goede projectaanvraag, zelf tips geven aan anderen en meepraten over welke projecten in aanmerking voor een financiële bijdrage van het Fonds moeten komen.

Het Fonds voor Cultuurparticipatie stimuleert dat zoveel mogelijk mensen actief aan kunst en cultuur doen. Kunst en cultuur voor en door iedereen, dat is wat het Fonds voor Cultuurparticipatie nastreeft.
Om dat te realiseren zijn er subsidies voor projecten die actieve kunst- en cultuurbeoefening bevorderen. Ook is er een matchingsregeling voor gemeenten en provincies.

Terug naar overzicht