Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

mrt
29

Extra budget voor LLO-professionalisering opleiders in 2024

In de eerste aanvraagronde kon een groot aantal positief beoordeelde grote projecten niet worden toegekend door uitputting van het beschikbare budget. Daarom wordt het gereserveerde budget van aanvraagronde 4 (die zou lopen van 31 maart 2025 tot en met 14 april 2025) toegevoegd aan het beschikbare budget voor aanvraagronde 2 in april 2024. Met dit extra budget kan er een groot aantal positief beoordeelde projecten worden toegekend waarmee overvraag wordt voorkomen en meer projecten een kans krijgen nu te starten.

Omdat voor aanvraagronde 4 geen budget meer is, is deze aanvraagronde vervallen. Indien blijkt dat na aanvraagronde 3 nog budget resteert, kan indien nodig alsnog een vierde aanvraagronde worden opengesteld.

Voor de aanvraagperiode 2, die loopt van 1 april 2024 tot en met 15 april 2024, is een budget van € 32,6 miljoen beschikbaar (waarvan € 2 miljoen voor kleine projecten en € 30,6 miljoen voor grote projecten).

Over de regeling
Het doel van de regeling is het stimuleren van de vorming en professionalisering van LLO-organisaties, die qua organisatiecapaciteit en dienstverlening in staat zijn om vraaggericht en op maat LLO-oplossingen te bieden aan de regionale of sectorale arbeidsmarkt. LLO staat voor een Leven Lang Ontwikkelen.

Terug naar overzicht