Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

aug
28

Zeeland verlengt POP-openstelling 'samenwerking voor innovaties'

Gedeputeerde Staten (GS) van de provincie Zeeland hebben besloten de lopende POP3-openstelling 'samenwerking voor innovaties' met twee weken te verlengen.

De eind april bekendgemaakte openstelling zou oorspronkelijk lopen tot en met 2 september 2019, maar deze periode wordt nu dus verlengd tot en met 16 september 2019.

Tot de verlenging van de indieningstermijn is besloten omdat er in het openstellingsbesluit een tegenstrijdigheid is geconstateerd met betrekking tot het wel of niet subsidiabel zijn van voorbereidingskosten. Deze tegenstrijdigheid wordt nu gecorrigeerd. Om mogelijke aanvragers die vanwege de tegenstrijdigheid twijfelen aan het wel of niet indienen van een subsidieaanvraag tegemoet te komen, wordt de openstellingstermijn verlengd.

Zie ook: https://www.zeeland.nl/vergaderoverzicht-en-activiteiten/besluitenlijst-vergadering-gedeputeerde-staten-van-27-augustus en https://www.zeeland.nl/sites/zl-zeeland/files/wijzigingsbesluit_openstelling_samenwerking_voor_innovatie.pdf

Samenwerking voor innovaties
Op basis van de openstelling 'samenwerking voor innovaties' kan overigens subsidie worden aangevraagd voor de oprichting van een projectmatig samenwerkingsverband en het gezamenlijk formuleren van een integraal projectplan gericht op een innovatie, zoals de transitie naar een meer volhoudbare landbouw/bedrijfsvoering en/of de uitvoering van een innovatieproject.

Terug naar overzicht