Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

jun
28

Oproep 'Nationale Wetenschapsagenda Thema: Opslag en Conversie'

NWO heeft de oproep 'Nationale Wetenschapsagenda Thema: Opslag en Conversie' gepubliceerd.

Binnen deze oproep is subsidie beschikbaar voor onderzoeks- en implementatieprojecten rond Opslag en Conversie (het opslaan van hernieuwbare elektriciteit in chemische bindingen). Het beschikbare budget bedraagt € 3.812.000.

Het doel van deze al eerder aangekondigde NWA-oproep is om bruggen te slaan tussen uiteenlopende wetenschappelijke gebieden, tussen verschillende vormen van onderzoek (fundamenteel, toegepast, praktijkgericht) en tussen diverse nationale en internationale agenda’s. Vergaande multi- en interdisciplinariteit, een kennisketenbrede aanpak en samenwerking met maatschappelijke partners inclusief vakdepartementen, bedrijven en ngo’s zijn daarom cruciale kenmerken in de consortia van NWA-projecten en programma’s.

Aanvragen worden ingediend door een consortium waarin de brede kennisketen is vertegenwoordigd. De maximale subsidie is € 1,3 miljoen per project. Aanvragen hebben een maximale looptijd van zes jaar. De subsidie kan ingezet worden voor personeel, materieel en investeringen.

Aanvragen kunnen tot en met 21 november 2019, 14.00 uur worden ingediend.

Zie voor meer informatie: https://www.nwo.nl/financiering/onze-financieringsinstrumenten/nwa/nationale-wetenschapsagenda-thema-opslag-en-conversie/nationale-wetenschapsagenda---thema-opslag-en-conversie.html

Terug naar overzicht