Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

mei
28

Samenwerking ZonMw Gezonde Slagkracht en SAB Catering: SAB-prijs 2013

ZonMw Gezonde Slagkracht en SAB Catering (Stichting Alcoholvrije Bedrijven) zijn voor de SAB-prijs op zoek naar projecten gericht op vermindering van alcoholproblematiek. Aanvragen kunnen worden ingediend tot en met 15 juli 2013. Doel van de SAB-prijs is het bevorderen van de uitvoering van kleinschalige (lokale of regionale) projecten die aantoonbaar kunnen bijdragen aan vermindering van alcoholproblemen voor individu en samenleving. Meer in het bijzonder projecten gericht op vermindering van de consumptie van alcoholhoudende dranken en/of op bevorderen van de consumptie van alcoholvrije dranken.

Het bestuur wil dit jaar vooral die projecten in aanmerking laten komen voor de prijs, die gericht zijn op de problematiek van alcoholgebruik door jongeren in de leeftijdscategorie van ca. 12 tot 18 jaar. De prijs bestaat uit een geldprijs van € 5.000 en een oorkonde. Verder kunnen er twee aanmoedigingsprijzen worden uitgekeerd ter waarde van elk € 1.000.

De Stichting SAB is een onafhankelijke stichting die tot doel heeft het ondersteunen van kleinschalige, particuliere preventieve projecten gericht op vermindering van de alcoholproblematiek in de samenleving.

Terug naar overzicht