Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

mrt
28

Kennisalliantie organiseert drietal evenementen in april

Kennisalliantie nodigt ondernemers uit voor de Lancering HBO Maritieme Delta op 10 april 2013 en de Kick-off Platform BioDelta Zuidvleugel op 23 april 2013.

HBO Maritieme Delta
In samenwerking met Metalent en Scheepsbouw Nederland is Kennisallitantie gestart met dit nieuwe project voor hbo-studenten. Via stages, duale projecten en traineeships kunnen studenten Scheepsbouwkunde, Maritieme techniek, Werktuigbouwkunde en Elektrotechniek kennismaken met maritieme mkb-bedrijven.

Kick-off Platform BioDelta Zuidvleugel
De provincie Zuid-Holland heeft de ambitie om een toonaangevende regio te worden in de biobased economy. Om deze ambitie nader in te vullen heeft de provincie onderzoek laten uitvoeren naar het economisch potentieel van de biobased economy in Zuid-Holland (door het LEI) en naar kansrijke biobased business cases (door DHV). Tijdens de Kick-off bijeenkomst van het Platform BioDelta Zuidvleugel zullen de resultaten van dit onderzoek gepresenteerd worden.

Daarnaast organiseert Kennisalliantie de bijeenkomst Healthcare Innovation & ICT op 12 april.
In opdracht van verschillende lokale overheden, Stadsgewest Haaglanden en provincie Zuid Holland werkt Kennisalliantie aan de ontwikkeling van een nieuw regionaal programma. Onder de werktitel Dutch IT Delta is Kennisalliantie op zoek naar meerwaarde van ICT in andere sectoren. Op deze ochtend staan innovaties in de Health & Life Science sector centraal.

Terug naar overzicht