Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

jan
28

Subsidie voor begeleidingstaken praktijkopleiders grafimediabranche

Het A&O Fonds Grafimediabranche (AOFG) heeft een nieuwe subsidieregeling in het leven geroepen, namelijk de Subsidieregeling voor begeleidingstaken praktijkopleiders.

Vanuit de regeling is subsidie beschikbaar voor studiebegeleidingstaken en/of taken bij het inwerken op machines van nieuwe collega's door gecertificeerde praktijkopleiders. Subsidie kan worden toegekend ten behoeve van GOC-opgeleide en -gecertificeerde praktijkopleiders, die een vast dienstverband hebben bij de werkgever.

Een aanvragend bedrijf moet KVGO-lid zijn en bijdragen aan het A&O Fonds Grafimediabranche. De werkgever kan eenmalig per jaar maximaal € 2500 subsidie aanvragen per gecertificeerde praktijkopleider. Per bedrijf kan voor maximaal twee praktijkopleiders subsidie worden aangevraagd.

Kijk voor meer informatie op: https://www.aenofondsgrafimedia.nl/nieuws/subsidieregeling-voor-begeleidingstaken-praktijkopleiders

Over het fonds
Het doel van het A&O Fonds Grafimediabranche is het bevorderen van opleidingen en de arbeidsmarkt in de grafimediabranche.

Terug naar overzicht