Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

jan
28

Workshop zakenpartners in het buitenland

Fenedex organiseert, in opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), twee workshops over internationaal ondernemen voor startende exporteurs uit het midden- en kleinbedrijf. Mkb-ondernemers die zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en die een exportquote hebben die lager is dan 25% kunnen kosteloos aan de workshops deelnemen. De workshops worden georganiseerd in het kader van het programma Starters International Business (SIB).

Workshop 1 heeft als thema: 'Keuze en aansturing zakenpartner in het buitenland'. Het thema van Workshop 2 is 'Contracten met zakenpartner in het buitenland'. De workshops worden in februari en maart gehouden in Noord-, Midden- en Zuid-Nederland. Klik hier voor meer informatie en de aanmelding.

Met Starters International Business ondersteunt het ministerie van Buitenlandse Zaken bedrijven die de stap willen maken naar markten in het buitenland. De ondersteuning bestaat uit een drietal activiteiten:

• de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland organiseert regelmatig workshops en seminars voor startende exporteurs;

• via de Subsidieregeling internationaal ondernemen 2014 verstrekt de minister vouchers voor individuele coachingstrajecten;

• via de Subsidieregeling missievouchers komen MKB-ondernemingen die aan een collectieve promotionele activiteit op een buitenlandse markt deelnemen, in aanmerking voor een voucher. Deze voucher vergoed – een deel van – de daarmee gemoeide deelnemersbijdrage.

Terug naar overzicht