Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

jan
28

Noord-Holland wijzigt regelingen bedrijventerreinen, nieuwe regeling kredietunie-mkb

Noord-Holland heeft de 'Uitvoeringsregeling subsidie Herstructurering en intelligent ruimtegebruik bedrijventerreinen' gewijzigd. De subsidieplafonds bedragen € 3.225.000 voor fysieke maatregelen en € 250.000 voor procesmaatregelen. Ook de 'Uitvoeringsregeling subsidie Herstructurering en intelligent ruimtegebruik bedrijventerreinen overaanbod' is gewijzigd. Het subsidieplafond bedraagt € 150.000. Tenslotte komt er in 2015 € 200.000 subsidie beschikbaar voor een kredietunie-mkb.

Met de 'Uitvoeringsregeling subsidie Herstructurering en intelligent ruimtegebruik bedrijventerreinen (HIRB) Noord-Holland 2014' verstrekt de provincie subsidie voor projecten die voorzien in het herstructureren van verouderde bedrijventerreinen in Noord-Holland waardoor verrommeling wordt tegengegaan en het vestigingsklimaat voor bedrijven wordt verbeterd. Er kan subsidie worden verstrekt voor fysieke maatregelen en procesmaatregelen.

De 'Uitvoeringsregeling subsidie Herstructurering en intelligent ruimtegebruik bedrijventerreinen (HIRB) overaanbod Noord-Holland 2014' richt zich op verschillende activiteiten ter voorkoming van overaanbod aan bedrijventerreinen in Noord-Holland.

De provincie heeft ook de 'Uitvoeringsregeling subsidie oprichting kredietunie MKB Noord-Holland 2015' vastgesteld. Voor deze regeling is een subsidieplafond vastgesteld van € 200.000.

De drie genoemde uitvoeringsregelingen, alsmede de subsidieplafonds zullen worden gepubliceerd in het Provinciaal Blad.

Terug naar overzicht