Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

okt
27

Nieuwe jongerenvouchers beschikbaar voor Twentse werkgevers

Werkgevers in de regio Twente kunnen weer aanspraak maken op jongerenvouchers. Deze vouchers hebben een waarde van maximaal € 2.500 en worden uitgekeerd aan werkgevers, die een werkzoekende jongere tot 27 jaar een (leer)werkplek aanbieden. Om in aanmerking te komen voor het maximale bedrag, dient het contract de duur te hebben van tenminste een jaar en worden gesloten voor tenminste 32 uur per week. Een voucher kan alleen op 10 en 11 november a.s. worden ingewisseld via jongerenvoucher.nl.

De jongerenvouchers zijn beschikbaar voor alle werkgevers in Twente: dit zijn de gemeenten Almelo, Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Twenterand, Borne, Haaksbergen, Hof van Twente, Rijssen-Holten, Wierden, Dinkelland, Hellendoorn, Losser en Tubbergen. Ook de jongere moet in een van deze 14 gemeenten woonachtig zijn.

Er zijn in totaal 105 vouchers beschikbaar, waarbij geldt dat per werkgever maximaal drie vouchers mogen worden ingezet. Twentse werkgevers worden de komende weken op de hoogte gebracht van deze nieuwe uitgifteronde van de jongerenvouchers.

Terug naar overzicht