Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

okt
27

Inschrijving Sustainable Urban Delta Award 2014 geopend

Nederlandse cleantech bedrijven worden uitgenodigd om zich aan te melden voor de Sustainable Urban Delta Award 2014. De award wordt uitgereikt aan een Nederlands bedrijf dat de beste integrale oplossingen levert om (groot)stedelijke delta’s te verduurzamen. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de Cleantech Business Day op 9 december 2014:een initiatief van FME, Climate-KIC, Cleantech Delta, Innovation Quarter en Euroforum.

De winnaar ontvangt een opleidingen- en congressen cheque ter waarde van € 1500 te besteden bij Euroforum, Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid, Nederlands Instituut voor de Bouw of het Secretary Management Instituut. En de winnaar krijgt een podium en stand op het International Smart City Event 2015.

U kunt zich inschrijven voor de award door uw contactgegevens door te geven via deze link. U ontvangt dan een e-mail met hierin een link naar de vragenlijst en meer achtergrondinformatie over de award. De vragenlijst dient uiterlijk 14 november 2014 online ingevuld te worden.

Terug naar overzicht