Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

okt
27

Informatiebijeenkomst technische sectorplannen voor ondernemers Noord-Nederland

4 november vindt in Emmen een informatieve bijeenkomst plaats over verschillende sectorplannen. Werkgevers uit de regio Noord-Nederland worden hier op de hoogte gebracht en bijgepraat over de mogelijkheden van de sectorplannen van de installatietechniek, procesindustrie en metaalbewerking. Met de sectorplannen moet een krachtige kwalitatieve impuls worden gegeven aan de arbeidsmarkt van deze technische sectoren.

De sectorplannen richten zich onder meer op de arbeidsinstroom en begeleiding van jongeren, het behoud van ervaren werknemers, loopbaanondersteuning en mobiliteit. Tijdens de bijeenkomst wordt ingegaan op de mogelijkheden die de verschillende sectorplannen u bieden op het gebied van scholing en ontwikkeling van werknemers. Daarnaast wordt ingegaan op overige financierings- en subsidiemogelijkheden vanuit het Rijk.

De bijeenkomst vindt plaats op 4 november tussen 15.30 en 18.30 uur in het Stadion van FC Emmen. U kunt zich nu aanmelden voor de bijeenkomst door een e-mail te sturen naar office@vpb-emmen.nl. Voor meer informatie over de bijeenkomst kunt u contact opnemen met André Bouwmeester (regiomanager) via a.bouwmeester@otib.nl. De komende periode zullen meer informatieve bijeenkomsten worden georganiseerd door heel Nederland.

Terug naar overzicht