Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

mei
27

Overijssel verhoogt plafonds voor PMPC’s toerisme en zelfstandig leven

De provincie Overijssel stelt extra budget beschikbaar voor de Subsidieregeling product markt partner combinaties (PMPC’s) toerisme Overijssel (USOVPMPC) en de Subsidieregeling zelfstandig leven en gezond bewegen (USOVZLGB).

Product markt partner combinaties toerisme
Bij deze regeling wordt het subsidieplafond voor de eerste tender van 2019 verhoogd van € 300.000 naar € 329.669. Dit bedrag is daarmee bestemd voor aanvragen die zijn ingediend tussen 1 februari en 1 maart 2019.

Het doel van de regeling is het stimuleren van zogenaamde product markt partner combinaties (PMPC’s). Dit zijn nieuwe vrijetijdseconomische producten die door samenwerkende ondernemers of organisaties uit Overijssel ontwikkeld zijn en die bijdragen aan het aantrekkelijker en sterker maken van de vrijetijdssector in Overijssel.

Zelfstandig leven en gezond bewegen
Bij deze regeling wordt het subsidieplafond voor 2019 verhoogd van € 450.000 naar € 950.000. Dit bedrag wordt verdeeld in volgorde van ontvangst van de aanvragen.

De provincie Overijssel wil met deze regeling bijdragen aan de versterking van de sociale kwaliteit en met name het zelforganiserend vermogen van inwoners van Overijssel.

Terug naar overzicht