Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

mrt
27

Nieuwe Open Oproep: Ontwerpen aan Voedselregio's

Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie roept ontwerpers op, voorstellen in te dienen, die de ruimtelijke consequenties van een duurzame, geïntegreerde voedselketenbenadering onderzoeken en in beeld brengen. Voorstellen kunnen tot en met 4 mei 2015 worden ingediend. Er zullen maximaal vijf aanvragen worden gehonoreerd, voor een bedrag van ten hoogste € 10.000 per voorstel, voor de uitwerking tot een goed onderbouwde subsidieaanvraag met een gedegen projectplan.

Voorstellen dienen bijvoorbeeld in te gaan op de vraag in hoeverre de keuze voor klein- of grootschalige ketens samenhangt met de geografie en bodemgesteldheid van het stadslandschap, of in hoeverre voedselketens afhankelijk zijn van andere sectoren, zoals wetenschap en laboratoria, logistiek, toerisme.

De beoordeling heeft de vorm van een tender. Dit betekent, dat een aantal voorstellen boven de andere inzendingen wordt verkozen. De voorstellenselectie wordt uiterlijk 28 mei 2015 per e-mail en in de nieuwsbrief van het Stimuleringsfonds bekendgemaakt. Het fondsbureau neemt contact op met de geselecteerden.


De geselecteerde voorstellen zullen subsidie ontvangen op basis van de Deelregeling Architectuur.

Terug naar overzicht