Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

mrt
27

Instandhoudingssubsidie BRIM: eind augustus uitsluitsel over aanvragen

Eigenaren van rijksmonumenten kunnen nog tot en met dinsdag 31 maart a.s. subsidie aanvragen voor het in stand houden van hun gebouwde, groene of archeologische monument. Dat kan digitaal of op papier. Vanaf 1 april controleert de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed of de aanvragen compleet zijn, inclusief alle verplichte bijlagen. Ook kijkt zij of de aanvragen voldoen aan de indieningsvereisten. Mocht er informatie ontbreken, dan stuurt de Rijksdienst een verzoek om aanvullende informatie.
Eind augustus ontvangen alle aanvragers tegelijkertijd bericht over toekenning of afwijzing van hun subsidieaanvraag. Nadat de beschikkingen zijn verstuurd, publiceert de Rijksdienst dit overzicht op haar website.
Over de uiterste indiening meldt de Rijksdienst overigens nog het volgende:

Uw digitale aanvraag moet uiterlijk 31 maart binnen zijn bij de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed;
Verstuurt u uw aanvraag per post dan geldt de datum van de poststempel. Dat mag uiterlijk 31 maart zijn. Wilt u zeker zijn van een poststempel binnen de termijn, dan is het verstandig de post aangetekend te versturen;
U kunt uw aanvraag ook afgeven bij de balie van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed in Amersfoort. Dat kan tot en met 31 maart, 17.00 uur. Het is dan nodig om het vooraf ingevulde Bewijs van afgifte mee te nemen.

Terug naar overzicht