Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

feb
27

Opnieuw budget voor publiek-private samenwerking Human Capital in Flevoland

Het oorspronkelijke subsidieplafond voor de Subsidieregeling publiek-private samenwerking Human Capital 2017-2020 Flevoland werd op 18 december 2018 overschreden. Gedeputeerde Staten van de provincie hebben besloten om nieuw budget beschikbaar te stellen. Vanaf 1 maart 2019 kunnen weer aanvragen worden ingediend. Er is € 1 miljoen beschikbaar.

De subsidie kan worden aangevraagd door een onderwijsinstelling namens een publiek-privaat samenwerkingsverband waarin minimaal één Flevolandse onderwijsinstelling en één Flevolandse arbeidsorganisatie participeren. Een samenwerkingsverband kan verder bestaan uit o.a. het georganiseerd bedrijfsleven, O&O fondsen, of lokale overheden. Een bijdrage ligt tussen de € 50.000 en € 200.000 per subsidieaanvraag, voor een periode van maximaal vier jaar. De subsidie voor deze publiek-private samenwerking bedraagt maximaal 10% van de meerjarenbegroting van de publiek-private samenwerking. Er gelden verschillende cofinancieringsbijdragen:

  • de cofinanciering door de arbeidsorganisatie, het georganiseerd bedrijfsleven en O&O-fondsen, bedraagt minimaal één derde en maximaal twee derde deel van de meerjarenbegroting, en is een bijdrage in geld of is een bijdrage die in geld waardeerbaar is;
  • de cofinanciering vanuit de regeling Regionaal investeringsfonds mbo door het Ministerie bedraagt maximaal één derde deel van de meerjarenbegroting;
  • de cofinanciering door andere partijen in het samenwerkingsverband dan arbeidsorganisaties, het georganiseerd bedrijfsleven en O&O-fondsen, bedraagt maximaal één derde deel van de meerjarenbegroting en is in geld, of is een bijdrage die in geld waardeerbaar is.

Uw dient uw subsidieaanvraag uiterlijk 1 oktober in, in het jaar vóór het jaar waarin uw project plaatsvindt. 

Terug naar overzicht