Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

feb
27

Regionale bijeenkomsten Europees innovatieprogramma OPZuid 2014-2020

Op 24 februari 2015 is de Subsidieregeling Operationeel Programma Zuid-Nederland 2014-2020 gepubliceerd. In samenwerking met de programmapartners organiseert Stimulus een viertal regionale voorlichtingsbijeenkomsten voor potentiële subsidieaanvragers. De bijeenkomsten zijn op 3 maart (Zeeland), 5 maart (Oost-Brabant), 11 maart (West-Brabant) en 12 maart (Limburg). Klik hier voor meer informatie over het programma en voor de aanmelding.

Het Europees Innovatieprogramma Zuid-Nederland (OP ZUID) is een gezamenlijk subsidieprogramma van de provincies Limburg, Noord-Brabant en Zeeland voor activiteiten die medegefinancierd worden uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO). Projectaanvragen kunnen vanaf 1 april 2015 worden ingediend.
Er kunnen aanvragen worden ingediend voor activiteiten, gericht op Versterking innovatiesysteem of gericht op het Valorisatievermogen van MKB-ondernemingen. Voor ieder onderdeel is een budget van € 10 miljoen beschikbaar. De maximale bijdrage is respectievelijk 35% en 25% (tot maximaal € 200.000) van de subsidiabele kosten.

Terug naar overzicht