Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

feb
27

Bijeenkomst ‘Innoveren en duurzaam investeren' voor MKB in regio Zwolle

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en de provincie Overijssel organiseren op 1 april 2014 een bijeenkomst voor mkb-ondernemers in de regio Zwolle die bezig zijn met innovatie en/of energie- en milieubesparende maatregelen binnen hun bedrijf. U wordt op de hoogte gebracht van de regelingen en financieringen die de rijksoverheid en de provincie bieden. Een voorbeeld daarvan is het Energiefonds Overijssel.

U kunt zich aanmelden via de website van Kennispoort Regio Zwolle. Hier vindt u ook het programma van de bijeenkomst. Deelname is gratis, maar er is een beperkt aantal plaatsen.

Het Energiefonds Overijssel biedt ondernemers en woningcorporaties de mogelijkheid om hun projecten op het gebied van energiebesparing en het produceren van nieuwe energie te financieren. Het is de bedoeling dat alle investeringen worden terugbetaald of terugverdiend. Het fonds beoogt een financieel rendement van 2%. Daarnaast wil de provincie de innovatiekracht bij bedrijven in Overijssel bevorderen en de werkgelegenheid een impuls geven.

Terug naar overzicht