Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

jun
26

Subsidie aanvragen bij Stimuleringsfonds Creatieve Industrie voortaan digitaal

Vanaf 26 juli a.s. kan een subsidieaanvraag bij het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie ook digitaal ingediend worden, via een nieuwe aanvraagomgeving. Voor de aanvraagrondes met sluitingsdata in augustus (Architectuur, E-cultuur, Internationalisering en Vormgeving) kan uitsluitend nog digitaal worden aangevraagd.

De aanvraagomgeving en aanmeldprocedure zijn zo eenvoudig mogelijk opgesteld. Om aanvragen in te dienen moet eerst een persoonlijk gebruikersaccount worden aangemaakt. Na aanmelding stuurt het Stimuleringsfonds een bevestigingsmail met het nieuwe account. Met dit account kan worden ingelogd en een nieuwe aanvraag worden gestart. Het is mogelijk een aanvraag tussentijds op te slaan, om op een later moment verder te bewerken. Pas als de aanvraag is afgerond en ingediend wordt deze opengesteld voor medewerkers van het Stimuleringsfonds. Dit betekent, dat zij tijdens het bewerken van de aanvraag nog niet mee kunnen kijken. De online aanvraagomgeving is hier te vinden.

Voor een aantal regelingen kunnen geen online aanvragen worden ingediend. Dit zijn, naast alle Meerjarige Programma's, de regelingen Talentontwikkeling, TAX-videoclipfonds, Gamefonds en de Non-fictie Transmediaregeling.

Terug naar overzicht