Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

mei
26

Johanna Kinderfonds - Wetenschappelijk Onderzoek en Zorgvernieuwende Projecten 2015

Bij het Johanna Kinderfonds kunnen tot en met 31 augustus 2015 aanvragen worden ingediend voor Wetenschappelijk Onderzoek en voor Zorgvernieuwende projecten. Het Johanna Kinderfonds ondersteunt veel toegepast, wetenschappelijk onderzoek dat gericht is op het vaststellen van het effect van behandelingen van kinderen en jongeren. Ook is er veel aandacht voor projecten waarin de onderlinge afstemming van de verschillende zorgdisciplines verbeterd wordt.

Het Johanna KinderFonds ondersteunt projecten en wetenschappelijk onderzoek van organisaties die bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen met een lichamelijke handicap. Het fonds richt zich op steun aan projecten rond het aandachtsgebied Functie en Activiteit en het aandachtsgebied Participatie. Daarnaast steunt het fonds in beperkte mate projecten in het Buitenland.

Voor aanvragen voor Wetenschappelijk Onderzoek en voor grote Zorgvernieuwende Projecten hanteert het Johanna KinderFonds in 2015 twee beoordelingsrondes. Overige projectaanvragen kunnen doorlopend worden ingediend. Voor aanvragen tot € 25.000 zijn er 5 tot 6 beoordelingsrondes per jaar. Voor aanvragen boven de € 25.000 zijn er 4 jaarlijkse beoordelingsrondes.

Terug naar overzicht