Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

apr
26

Al bijna 1200 vouchers toegekend uit De Groeiversneller

De provincie Gelderland financiert het programma om de Gelderse economie duurzaam te versterken, de werkgelegenheid te vergroten en een bijdrage te leveren aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen. Vanaf de start van het programma in 2017 zijn er nu 2375 ontwikkelplannen ontvangen en besproken, 1185 vouchers toegekend en 1400 experts ingehuurd, zo meldt Oost NL.

Financieringsanalyse
Sinds afgelopen jaar kunnen Gelderse ondernemers via De Groeiversneller ook een financieringsanalyse aanvragen. In 2021 zijn er 33 financieringsaanvragen begeleid naar onder andere het Marktfonds Shift, de Rabobank Innovatielening, het Startup Fonds Gelderland en verschillende EU-fondsen.

In een adviestraject leggen experts van Oost NL in samenspraak met de ondernemer de financieringsbehoefte bloot. In het advies wordt rekening gehouden met de sector, de noodzakelijke vervolginvesteringen, de levensfase, de kennisbehoefte, de huidige financieringsstructuur en de terugbetaalcapaciteit. Oost NL is bekend met publieke en private financieringsmogelijkheden en is hierbij een onafhankelijk adviseur.

Vooruitblik
Ook dit jaar organiseert De Groeiversneller verschillende evenementen om ondernemers met elkaar in contact te brengen en kennis te delen. Daarnaast is het voor ondernemers via de website van De Groeiversneller continue mogelijk om hun ontwikkelplannen in te dienen, aldus Oost NL.

Kijk voor meer informatie – vooral ook over de resultaten van De Groeiversneller tot nu toe – op: https://oostnl.nl/nl/nieuws/resultaten-de-groeiversneller-ruim-2300-ontwikkelplannen-ingediend-door-gelderse-mkb

Terug naar overzicht