Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

apr
26

Oproep Fieldlab UPPS: subsidie voor ontwerpen Utra Personalised Products & Services

Fieldlab UPPS nodigt design-gedreven mkb-ondernemingen en creatieve professionals uit projectvoorstellen rondom het ontwerpen van Utra Personalised Products & Services in te dienen.

Binnen de oproep zullen drie tot vijf projecten worden gehonoreerd.

Fieldlab UPPS gaat uitdagingen voor het ontwerpen van Utra Personalised Products & Services (UPPS) op basis van praktijkgerichte vraagstukken aan. Het fieldlab biedt ondersteuning door experts rondom het ontwerpen van UPPS en er kan worden geëxperimenteerd met faciliteiten zoals 3D-scanners en -printers. De standplaats is TU Delft.

Op basis van de nu gepubliceerde oproep worden creatieve professionals en design-gedreven mkb-bedrijven uitgenodigd om projectplannen voor samenwerking in te dienen, binnen de domeinen gezondheid, sport, veiligheid & fashion. Per bedrijf wordt maximaal één opdracht gehonoreerd.

Voor deze projecten is 50% matchingsfinanciering beschikbaar vanuit CLICKNL. De bijdrage van het bedrijf of de creatieve professional bedraagt minimaal 50% van de projectomvang (in cash of in uren). Het beschikbare matchingsfinancieringsbudget is doorgaans maximaal € 10.000 (inclusief btw). Het budget kan besteed worden aan een nieuw project, of om een bestaand UPPS-project te verbeteren.

Aanvragen kunnen van 1 mei tot en met 20 juni 2019, 12.00 uur worden ingediend via: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe-Y6PnyOivlO2NLehiMuTcb6KYZmmPiqedyVKAKuyUf4TdBg/viewform.

Zie voor meer informatie: https://www.clicknl.nl/news/tweede-call-voor-projecten-fieldlab-upps/

Terug naar overzicht