Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

apr
26

Stakeholder Event BioBased Public Private Partnership 'BRIDGE'

Agentschap NL organiseert op 21 mei 2013 een stakeholder event rond het Public Private Partnership BRIDGE. In dit Partnership werkt de Europese Commissie samen met een veertigtal innovatieve Europese bedrijven die zich verenigd hebben in het Biobased Industries Consortium (BIC).

Vanaf 2014 draait BRIDGE - Biobased & Renewable Industries for Development and Growth in Europe, als onderdeel van het Europese subsidieprogramma Horizon 2020. BRIDGE wordt een programma met een omvang van ongeveer € 4 miljard, waarvan is € 1 miljard afkomstig is van de Europese Commissie. Nederland is al nauw betrokken door deelname van diverse Nederlandse bedrijven en clusters in BIC: Biobased Innovations, Bioprocess Pilot Facilities, Clea Technologies, DSM, het Dutch Biorefinery Cluster, KLM, Sappi en Smurfit Kappa. Ook de kennisinstellingen TNO en WageningenUR zijn betrokken bij het opstellen van de onderzoeksagenda.

Het stakeholder event wordt gehouden in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs in Utrecht. Het programma start om 9.30 uur en eindigt om 16.30 uur. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via het registratieformulier.

Terug naar overzicht