Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

mrt
26

Zeeland verlengd ondersteuning aan MKBDoorgaan

MKBDoorgaan (voorheen MKB Doorstart) biedt ondersteuning aan bedrijven die in de kern gezond zijn maar te maken hebben met (dreigende) financiële problemen. Sinds 2016 biedt Stichting MKBDoorgaan.nl ook in Zeeland kosteloze en onafhankelijke hulp aan mkb-ondernemers en zzp’ers. In deze periode klopten 52 Zeeuwse ondernemers aan voor ondersteuning. De stichting is actief in een viertal provincies en op dit moment wordt er gewerkt aan een landelijke uitrol.

Gedeputeerde Staten van Zeeland hebben daarom besloten de ondersteuning aan Stichting MKBDoorgaan.nl met een half jaar te verlengen.

 

De ondersteuning is op maat. U kunt zich aanmelden voor een adviesgesprek of via de website zelf op zoek gaan naar een gespecialiseerde partij die u verder kan helpen. Wanneer er na de quickscan vervolgstappen nodig zijn kan MKBDoorgaan u, na uw goedkeuring, in contact brengen met een partij uit hun netwerk die u verder kan helpen. Deze partijen zijn gespecialiseerd in financiering, bedrijfsadvisering, coaching en juridische dienstverlening.

Terug naar overzicht