Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

feb
26

Nieuwe indienmogelijkheden voor Deelregeling Vormgeving in 2019

De Deelregeling Vormgeving van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie is bedoeld voor projecten die bijdragen aan de bevordering van hoogwaardige kwaliteit, ontwikkeling en professionalisering van de hedendaagse Nederlandse vormgeving. Voor 2019 is een budget van € 1,2 miljoen beschikbaar, dat verdeeld wordt over vijf aanvraagrondes. De eerstvolgende sluitingsdatum is op 27 maart.

Daarna zijn er nog deadlines op 5 juni, 7 augustus en 16 oktober. Tot uiterlijk 2 weken voor de sluitingsdatum kan een conceptaanvraag of projectplan ter advies voorgelegd worden aan een van de projectmedewerkers.

 

De Deelregeling Vormgeving is bedoeld voor ontwerpers en makers werkzaam op de volgende vlakken: mode, accessoires en sieraden; textiel-, glas- en keramiekvormgeving; grafische vormgeving, typografie, visuele communicatie, interactief en information design; animatie, illustratie, strip en graphic novel; product-, meubel- en industriële vormgeving, interieur- en ruimtelijk ontwerp, tentoonstellingsontwerp, lichtontwerp, scenografie; social design en aanverwante disciplines. Naast ontwerpers en makers staat de regeling open voor overige partijen, zoals opdrachtgevers en culturele instellingen, indien hun activiteiten in dienst staan van Nederlands ontwerp en ontwerpers.

Terug naar overzicht