Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

feb
26

Aanvragen voor Brabant C Fonds vanaf 1 maart formeel in behandeling

Met ingang van 1 maart 2015 neemt het Brabant C fonds aanvragen voor financiële ondersteuning formeel in behandeling. Het fonds ging op 1 februari van start. Deadline voor het indienen van aanvragen is 15 december 2015. Om de kans op ondersteuning te vergroten wordt aangeraden om contact met het fonds op te nemen voordat een voorstel wordt ingediend. De formele aanvraagprocedure wordt in minimaal 6 weken doorlopen. Dit proces is weergegeven in een infographic. Bij de aanvragen wordt een onderscheid gemaakt tussen kleine projectsubsidies (tussen € 25.000 en € 65.000) en grote projectsubsidies (€ 65.000 en meer).

Met Brabant C wil de provincie stimuleren, dat in de toekomst in Noord-Brabant meer kunst en cultuur van nationaal en internationaal niveau te zien en te beleven is.
Het fonds heeft drie kerntaken: het verbinden van de personen en organisaties achter culturele initiatieven, het aanjagen van kansrijke initiatieven en het financieren van bijzondere culturele projecten. Er is in totaal € 25 miljoen beschikbaar.

Terug naar overzicht