Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

jan
26

STW Demonstrator 2015 vanaf 2 maart open

Technologiestichting STW opent op 2 maart a.s. de nieuwe call van Demonstrator. De deadline is 7 april 2015. Doel van het instrument Demonstrator is om resultaten uit universitair onderzoek of RAAK-onderzoek te verkopen en aan een marktpartij over te dragen. De bijdrage voor een project is € 150.000. Er is voor de ronde van 2015 € 1.280.000 beschikbaar. De looptijd van een Demonstrator-project is maximaal 18 maanden.

Een Demonstrator-project bestaat uit de volgende twee onderdelen: 
• 1 - SHOW: het maken van een Demonstrator (een commercieel demonstratiemodel): deze activiteit heeft een doorlooptijd van maximaal 12 maanden en wordt gevolgd door een tussentijdse evaluatie;
• 2 - SELL: het uitvoeren van commerciële activiteiten ten behoeve van de marktintroductie van een Demonstrator: in dit onderdeel worden commerciële activiteiten uitgevoerd gericht op de verkoop en overdracht van de Demonstrator-technologie. Dit onderdeel loopt parallel aan het maken van een Demonstrator-demonstratiemodel.

STW financiert excellent technisch-wetenschappelijk onderzoek en bevordert vanuit haar missie activiteiten voor de toepassing van onderzoeksresultaten. Onder het motto “Technologie zoekt exploitant” heeft STW het valorisatie-instrument Demonstrator opgezet.

Terug naar overzicht