Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

sep
25

Overijssel verhoogt subsidieplafonds voor toerisme en internationale handelsmissies

Gedeputeerde Staten van Overijssel hebben besloten de subsidieplafonds voor de regeling Product Partner Markt Combinaties (PMPC's) Toerisme Overijssel en voor Internationale Handelsmissies te verhogen. Beide regelingen zijn succesvol, waardoor de huidige subsidieplafonds zijn bereikt. Door verhoging van het subsidieplafond kunnen nieuwe aanvragen worden gehonoreerd.

Met Product Partner Markt Combinaties (PMPC's) Toerisme Overijssel kan subsidie worden verstrekt voor combinaties van vrijetijds economische producten of diensten die door samenwerkende ondernemers of organisaties uit de regio, binnen of buiten de vrijetijdssector, ontwikkeld zijn voor en afgestemd zijn op de wensen van,specifieke bezoekers of bewoners. Het nieuwe subsidieplafond is € 3.500.000.

Internationale Handelsmissies is één van de subsidies op het gebied van werk en loopbaan. Er kan een vergoeding worden verstrekt voor een combinatie van:

• een uitgaande bedrijfsondersteunende missie of een inkomende bedrijfsondersteunende missie; én

• partijen uit de Overijsselse culturele of sportsector die een ondersteunende bijdrage leveren aan het ondernemers- en vestigingsklimaat in Overijssel. Het nieuwe subsidieplafond is € 360.000.

Terug naar overzicht