Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

sep
25

Genomineerden voor de Herman Wijffels Innovatieprijs 2014 bekend gemaakt

Het Herman Wijffels Fonds heeft uit 594 inzendingen negen ondernemers met kansrijke, duurzame innovaties genomineerd voor de Herman Wijffels Innovatieprijs 2014. De finalisten zijn verdeeld over drie categorieën: food & agri, zorg & welzijn en circulaire economie. Per categorie kiest de jury één prijswinnaar. Daarnaast dingen de finalisten mee naar de publieksprijs. Vanaf 6 oktober kan het publiek aangeven van welke innovatie men de meeste maatschappelijke en duurzame impact verwacht.

Op 30 oktober worden de winnaars bekendgemaakt. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens een innovatie-evenement voor ondernemers bij YES!Delft. Herman Wijffels spreekt daar over ‘Kansen in de duurzame economie’. Ook kunnen ondernemers deelnemen aan een expertmeeting over de financiering van hun innovatie. Klik hier voor meer informatie over de genomineerden.

Het Herman Wijffels Fonds is in 1999 opgericht, ter gelegenheid van het afscheid van Herman Wijffels als voorzitter van de hoofddirectie van Rabobank Nederland. Het doel van het fonds is het ondersteunen van initiatieven, die het coöperatief en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap bevorderen. De Herman Wijffels Innovatieprijs is de realisatie van deze doelstelling.

Terug naar overzicht