Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

jun
25

IVI Award voor stimulering innovatie in informatiebranche weer geopend voor aanvragen

Om de innovatie in de informatiebranche verder te stimuleren, wordt dit jaar voor opnieuw de IVI Award uitgereikt. Aanvragen kunnen worden ingediend tot en met 29 september 2015. De winnaar ontvangt € 15.000 aan innovatiesupport. Deelname is mogelijk voor alle organisaties die (onder meer) een informatieve bewaarfunctie hebben.

De inzendingen worden getoetst aan de hand van de deelnamecriteria. Hierna gaat de jury alle inzendingen beoordelen en volgt een shortlist. Deze wordt op 15 oktober 2015 bekendgemaakt. Vanaf dan kan ook het publiek uit de genomineerden zijn of haar keuze maken voor de winnaar van de IVI Award. Deze keuze kan gemaakt worden, voorzien van motivatie, via de website van de IVI Award. Uit de shortlist en de keuzes van het publiek meewegend in de eindafweging, kiest de jury de winnaar van de IVI Award 2015.


De IVI Award wordt uitgereikt, aan de bibliotheek, mediatheek, archief of soortgelijke organisatie in Nederland die het meest innovatieve product, concept of innovatieve dienst voor het publiek heeft ontwikkeld. De Award is een initiatief van de stichting Innovatie voor Informatie.

Terug naar overzicht