Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

jun
25

Noord-Holland wijzigt subsidieplafonds HIRB

Gedeputeerde Staten van de provincie Noord-Holland hebben besloten om een aantal subsidieplafonds van de Herstructurering en intelligent ruimtegebruik bedrijventerreinen Noord-Holland 2014 (HIRB) te wijzigen. Het plafond voor de Herstructurering en intelligent ruimtegebruik bedrijventerreinen wordt vastgesteld op € 3.538.108, het onderdeel Procesmaatregelen wordt verhoogd van € 250.000 naar € 288.108. Het plafond voor de HIRB Duurzaamheid wordt € 1.961.892. Dit was € 2 miljoen.

Met de HIRB 2014 verstrekt de provincie Noord-Holland subsidie voor het opknappen en verduurzamen van bedrijventerreinen. Er kan subsidie worden aangevraagd voor Fysieke maatregelen en Procesmaatregelen.

Met de HIRB Duurzaamheid 2014 kan de provincie subsidie verstrekken voor het opknappen en verduurzamen van bedrijventerreinen. Gemeenten en ondernemers kunnen een bijdrage krijgen voor energiebesparende maatregelen in de openbare ruimte of in de bedrijfspanden, zoals LED-verlichting, oplaadpunten voor elektrische auto’s, het plaatsen van zonnepanelen of de isolatie van gebouwen.

Het voorliggende besluit zal nog gepubliceerd worden in het Provinciaal Blad.

Terug naar overzicht