Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

mrt
25

Inschrijving voor zesde editie van DRIVE! open

Op het Design Research & Innovation Festival (DRIVE) delen creatieve professionals, innovatiemanagers en onderzoekers de nieuwste R&D-inzichten. Tijdens de Dutch Design Week wordt het state-of-the-art onderzoek en innovatie in de spotlights gezet. Door middel van presentaties, workshops en discussies krijgt het publiek inzicht in de groeiende kennisbasis van de creatieve industrie.

In 2019 richt DRIVE op de rol van de creatieve industrie in het Missiegedreven Innovatiebeleid en de maatschappelijke uitdagingen die hierin worden benoemd. CLICKNL is op zoek naar inspirerende en uitdagende innovatie- en onderzoeksprojecten uit de creatieve industrie op de volgende onderwerpen:

  • Landbouw, water & voedsel;
  • Gezondheid & zorg;
  • Energietransitie & duurzaamheid;
  • Veiligheid.

Een voorstel voor de presentatie van een onderzoek of project kan worden ingediend door bedrijven, designprofessionals en onderzoekers van zowel universiteiten als hogescholen. De inschrijving sluit op 15 mei 2019. De programmering van DRIVE 2019 biedt festivalgangers de mogelijkheid om een eigen programma samen te stellen. Binnen elk blok wordt gestreefd naar een mix van meerdere presentaties over onderzoek en innovatie.

Terug naar overzicht