Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

mrt
25

Beleidsregel en (deel)subsidieplafonds EFRO Operationeel Programma West Nederland 2014–2020 gepubliceerd

De gemeente Rotterdam heeft in haar hoedanigheid van Managementautoriteit de Beleidsregel en (deel)subsidieplafonds EFRO Operationeel Programma West Nederland 2014-2020 gepubliceerd. OP West is een gezamenlijk subsidieprogramma van de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland, samen met de steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Het programma richt zich op activiteiten die medegefinancierd worden uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO).

Het totale EFRO-subsidieplafond voor de uitvoering van projecten in het kader van het Operationeel Programma EFRO 2014–2020 West Nederland bedraagt € 182.253.175. Het totaalplafond valt uiteen in vijf onderdelen: vier GTI-programmadelen (de vier steden) en het programmadeel West-Regio (de vier provincies).
Het budget wordt zo ingezet dat de beschikbare middelen evenwichtig worden verdeeld over de regio West en passen binnen het bij de openstelling van toepassing verklaarde vigerende regionale en lokale beleid, van zowel de G4 als de P4. Klik hier voor het overzicht van de openstellingen en deelsubsidieplafonds.

Het programma opent binnenkort: aanvragen kunnen vanaf 1 april 2015 worden ingediend.

Terug naar overzicht