Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

feb
25

Provincie Zuid-Holland komt met nieuwe call voor fieldlabs

Samen met het Rijk en Kansen voor West stelt de provincie Zuid-Holland € 5,5 miljoen beschikbaar voor fieldlabs. In deze nieuwe ronde gaat het om fieldlabs waar met name het mkb samen met kennisinstellingen producten/technologieën testen en ontwikkelen die een bijdrage leveren voor verduurzaming van de procesindustrie, vertical farming, e-health, medische instrumenten of airport technologie. De maximale subsidie per project is € 1.500.000. Het subsidiepercentage is 50%.

U kunt uw aanvraag vanaf 13 maart 2019 indienen. Voor vragen of het bespreken van uw projectidee kunt u terecht bij het Programmabureau EFRO.

 

Het Operationeel Programma West-Nederland (OP West) is een gezamenlijk subsidieprogramma van de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland, samen met de steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht voor activiteiten die medegefinancierd worden uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO). West-Nederland kiest in haar strategie een inzet op drie hoofddoelen: Innovatie, Koolstofarme economie, en Duurzame stedelijke ontwikkeling.

Terug naar overzicht