Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

feb
25

NWO opent call Building with Nature

NWO nodigt gepromoveerde onderzoekers van Nederlandse universiteiten en onderzoeksinstituten uit om onderzoeksvoorstellen in te dienen voor de call Building with Nature. Samen met partners uit het private en/of publieke domein kunnen zij een aanvraag indienen voor innovatief onderzoek, dat gebruik maakt van natuurlijke processen en structuren voor het realiseren van infrastructuurprojecten. De focus ligt op inter- en multidisciplinaire projecten op het gebied van verschillende natuur- en sociaalwetenschappelijke disciplines zoals hydrologie, hydrodynamica, klimatologie, morfologie, ecologie, geologie, fysica van de zee, bestuurskunde, bedrijfskunde, planologie, economie, milieukunde en technische wetenschappen.

De inhoud van de call dient aan te sluiten op de kennisbehoefte vanuit de maatschappij, het bedrijfsleven en de overheid. Gezien het PPS-karakter (Publiek Private Samenwerking) van deze call worden matching-bijdragen vanuit private en/of publieke partijen gevraagd. Het TKI Deltatechnologie is één van de partners.

Het budget van NWO voor deze call bedraagt € 4 mijloen. Voor elk project wordt een matching van minimaal 25% (cash en/of in-kind) geëist. Aanvragen kunnen worden ingediend tot en met 7 mei 2013. Klik hier voor meer informatie en de documenten.

Terug naar overzicht