Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

okt
24

BlockBusterFonds vervangt deadlines door doorlopende indiening

Het Blockbusterfonds kent geen speciale inleverdata meer voor aanvragen. Aanvragen voor het fonds kunnen nu het gehele jaar door worden ingediend. Vanaf het moment waarop de aanvraag wordt ingediend, geldt een gemiddelde doorlooptijd van drie à vier maanden tot de besluitvorming. Voordat u een aanvraag doet wordt aangeraden om eerst contact op te nemen met het secretariaat van het Blockbusterfonds om de haalbaarheid van de aanvraag te bespreken.

Het evenement of project waarvoor de aanvraag wordt ingediend mag niet al zijn aangevangen op het moment van de aanvraag of binnen de termijn waarin de besluitvorming tot toekenning plaatsvindt.

Het Blockbusterfonds stimuleert en initieert de totstandkoming van belangrijke en uitzonderlijke, zo mogelijk multidisciplinaire culturele evenementen in Nederland met een zo groot mogelijk (inter)nationaal publieksbereik. De nadruk ligt op nieuwe initiatieven en samenwerking tussen culturele instellingen.
Het fonds is een samenwerkingsverband tussen het Prins Bernhard Cultuurfonds, VSBfonds, de VandenEnde Foundation en de BankGiro Loterij (Goede Doelen Loterijen). Het Blockbusterfonds is in beginsel een revolving fund.

Terug naar overzicht