Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

jul
24

Overijssel trekt subsidieregelingen voor de agro&food-sector in

De provincie Overijssel heeft de Subsidieregeling innovatie agro&food in Overijssel (USOVAGROFOOD) en de Subsidieregeling stimulering innovaties gericht op verduurzaming agro&food sector (USOVAF) ingetrokken.

Voor beide regelingen was dit jaar al geen budget meer beschikbaar voor nieuwe aanvragen.

Het doel van de Subsidieregeling innovatie agro&food in Overijssel was het stimuleren van innovatieprojecten die bijdragen aan de verduurzaming van de agro&food sector. Het doel van de Subsidieregeling stimulering innovaties gericht op verduurzaming agro&food sector was om innovaties gericht op de verduurzaming van de agro&food sector te stimuleren.

Kennisondersteuning agro&food
Overijssel heeft voor de agro&food-sector momenteel nog wel de onlangs vernieuwde en opengestelde Subsidieregeling kennisondersteuning agro&food in Overijssel 2020 (USOVKAGFO) lopen.

Het doel van deze regeling is het stimuleren van innovaties in de agro&food-sector door middel van de inzet van kennis. Te ondersteunen innovaties moeten bijdragen aan een transitie naar vormen van kringlooplandbouw en een verduurzaming van de voedselketen, mét een gezonde toekomstbestendige bedrijfsvoering.

Terug naar overzicht