Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

jun
24

Limburgse subsidie Agrarisch natuur- en landschapsbeheer: tender 9 tot en met 23 juli

Gedeputeerde Staten van Limburg hebben voor de subsidie 'Agrarisch natuur- en landschapsbeheer' een openstellingsperiode vastgesteld. Subsidieaanvragen voor de beheerperiode 2016-2022 kunnen worden ingediend van 9 juli 2015 tot en met 23 juli 2015. Tevens heeft het college de tendercriteria, conform de Subsidieverordening Natuur- en landschapsbeheer, en de formulieren voor gebiedsaanvragen en voor de beoordeling van gebiedsaanvragen vastgesteld.

Bovengenoemde besluiten zijn genomen in de vergadering van Gedeputeerde Staten van 23 juni 2015, maar moeten nog worden gepubliceerd in het Provinciaal Blad.

Subsidie voor agrarisch natuur- en landschapsbeheer kan worden aangevraagd door een vereniging met volledige rechtsbevoegdheid, bestaande uit landbouwers en andere grondgebruikers van landbouwgrond. Subsidie kan worden verstrekt voor een project dat gericht is op behoud en versterking van de leefgebieden open grasland, open akker, natte dooradering, droge dooradering en de categorie water. Zie voor meer informatie over agrarisch natuur- en landschapsbeheer hoofdstuk 3 van de Subsidieverordening Natuur- en Landschapsbeheer Limburg 2016.

Terug naar overzicht