Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

feb
24

Subsidieregeling OP-Zuid gepubliceerd

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant hebben, in de hoedanigheid van managementautoriteit voor OperationeelProgramma EFRO Zuid-Nederland 2014-2020 (OP-Zuid), de Subsidieregeling Operationeel Programma Zuid-Nederland 2014-2020 bekendgemaakt. De regeling bevat, naast een algemene paragraaf, subsidiemogelijkheden voor 'Versterking innovatiesysteem' en 'Valorisatievermogen MKB-ondernemingen'. Er is in totaal € 20 miljoen beschikbaar.

Subsidie voor activiteiten, gericht op Versterking innovatiesysteem kunnen worden ingediend door natuurlijke personen, rechtspersonen of samenwerkingsverbanden hiervan. Het MKB maakt aantoonbaar onderdeel uit van het project. Aanvragen kunnen worden ingediend binnen de tenderperiode van 1 april
tot en met 30 april 2015. Het subsidieplafond voor deze periode bedraagt € 10 miljoen. De bijdrage is 35% van de subsidiabele kosten.

Subsidie voor activiteiten, gericht op het Valorisatievermogen van MKB-ondernemingen kunnen worden ingediend door MKB-ondernemingen of samenwerkingsverbanden van één of meer bedrijven onderling, of met een of meer kennisinstellingen. Aan een samenwerkingsverband moet ten minste één MKB-onderneming deelnemen. Aanvragen kunnen worden ingediend binnen de tenderperiode van 1 april tot en met 30 april 2015. Het subsidieplafond voor deze periode bedraagt € 10 miljoen. De bijdrage is 25% van de subsidiabele kosten, tot maximaal € 200.000.

Terug naar overzicht