Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

sep
23

Vier nieuwe oproepen voor het MEDIA-programma verwacht

In september en oktober worden vier nieuwe oproepen verwacht in het MEDIA-programma. Steun voor Selectieve Distributie opent naar verwachting nog deze maand. De deadlines zijn in december 2014 en juli 2015. In oktober zullen er nog oproepen volgen voor Steun voor ontwikkeling van Individuele Projecten (deadlines in januari en april 2015), Steun voor televisieproductie (deadlines in december 2014 en mei 2015) en Steun voor Markttoegang (deadline: januari 2015).

De oproepen werden op 30 juli door de Europese Commissie goedgekeurd voor openstelling. Ook in november en december van dit jaar worden nog vier nieuwe oproepen verwacht. Slate funding in november en Distribution Automatic, Sales Agent en Co-production Funds in december.

Het Creative Europe Programma bouwt voort op de successen van de programma's MEDIA, MEDIA Mundus en Cultuur. In het nieuwe programma is tevens een Cross sectorale strand opgenomen, waarbinnen ruimte is voor een nieuwe garantiefaciliteit voor de culturele en creatieve sector.

Terug naar overzicht